Despre noi

Firma noastră

Levi Lux este unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de elemente din fier forjat din Constanta.

Socitatea noastra, Levilux S.R.L., infiintata in anul 2007 a intrat pe piata metalului prin importul, fabricarea si comercializarea produselor metalurgice. Va punem la dispozitie o gama extinsa de elemente din fier forjat, ansamble si subansamble care va pot ajuta sa realizati lucrari de calitate, la preturi mici. Avem o experienta vasta de peste 10 ani in fabricarea si prelucrarea fierului forjat in Constanta. Dorim sa impartasim aceste cunostinte tuturor colaboratorilor nostri, impreuna cu care dorim sa evoluam si sa ne adaptam unui mediu de afaceri in continua expansiune cum este Constanta.

Levilux Fier forjat Constanta

 Astazi ne putem lauda cu peste 1.500 de repere din fier forjat aflate in permanenta pe stoc in Constanta si posibilitatea aprovizionarii dintr-o gama de peste 10.000 articole din fier forjat intr-un timp foarte scurt prin intermediul unor parteneri puternici, reprezentati ai unor marci cu renume la nivel international.

Elementele din fier forjat realizate de Levilux Constanta se disting prin calitate ridicata si simetria executiei. Modele noi se adapteaza tendintelor si se pastreaza la moda odata cu trecerea anilor. Prin varietatea stocului de elemente din fier forjat clientii nostri din Constanta pot executa intreaga gama de lucrari cum ar fi scari interioare si exterioare, balcoane, terase, grilaje geamuri, garduri, porti, obiecte de mobilier de interior sau de gradina. 

Levilux s-a impus in Constanta si prin debitare / taiere profesionala cu plasma. Putem taia rapid si eficient tabla de pana la 10 mm grosime. Va puteti alege din sute de modele disponibile in catalogul nostru online, sa va putem pune la dispozitie servicii personalizate de design, prin care va puteti realiza propriul dumneavoastra model pentru a spori gradul de autenticitatea al casei dumneavoastra.  


Pentru a fi mai aproape de clientii nostri finali, a firmelor specializate pe lucrari din fier forjat ce isi desfasoara activitatea in Constanta si a micilor meseriasi, am deschi acest magazin online. Aici o sa gasiti multe oferte speciale cu preturi foarte mici care pot maximiza profitul dumneavoastra.


In functie de valoarea fiecarei comenzii reducem pretul transportului pana la 0. 


Incercam zilnic sa ne imbunatatim serviciile si sa ne marim stocul cu noi repere la preturi de producator.